Blog Batoľa Dětské jídelní židličky: Klíč k pohodlnému stolování

Dětské jídelní židličky: Klíč k pohodlnému stolování

október 30, 2023

Stolování s malými dětmi může být výzvou, ale s dobrými nástroji a strategiemi se může stát příjemným rodinným rituálem. Zde je několik užitečných rad, jak zvládnout toto období s lehkostí. Pokud hledáte vhodnou dětskou jídelní židličku, uvítáte dvě vynikající volby: Pocket a Monti 2. Obojí nabízí praktické vlastnosti, které mohou zlepšit stolování vašich dětí.

Židlička Pocket: Kompaktní zázrak

Pro začátek si představme židličku Pocket, která se skvěle hodí do prostor s omezeným prostorem. Tato židlička vyniká svou kompaktní konstrukcí a skvělou stabilitou. Navíc je vybavena mnoha nastavitelnými prvky, jako je zádová opěrka, opěrka na nožičky, a výška židle, což zaručuje pohodlí pro vaše dítě. 5bodový bezpečnostní pás zajišťuje bezpečnost během jídla, a co je ještě lepší, tácek lze snadno umýt v myčce nádobí. Navíc je Pocket tak silná, že by na ní mohl sedět i dospělý člověk.


Židlička Monti 2: Všestrannost a bezpečnost

Druhou židličkou, kterou bychom vám rádi představili, je Monti 2. Tato židlička je synonymem pevnosti a stability. Díky 5bodovému bezpečnostnímu pásu si můžete být jisti, že vaše dítě bude bezpečné a pohodlné. Monti 2 nabízí také mnoho nastavitelných prvků, včetně výšky, zádové opěrky, opěrky nožiček a vzdálenosti od pultíku. Je vybavena odnímatelným pultíkem, který lze použít v myčce na nádobí, a měkkými omyvatelnými potahy pro jednoduchou údržbu. Tato židlička je navržena s ohledem na vaše potřeby a bezpečnost vašich dětí a splňuje přísné bezpečnostní normy. Její největší přednost spočívá ve schopnosti nastavit zádovou opěrku až do lehu, což jí dělá vhodnou pro děti již od narození a to je skvělým prostředkem jak děti už od prvních měsíců učit společnému stolování.


Zvládnutí stolování s dětmi

Stolování s malými dětmi může být zábavné a harmonické, pokud máte správné vybavení. Abychom vám usnadnili tento proces, můžeme vám poskytnout několik užitečných rad:

Dětská jídelní židlička může být skvělým partnerem při stolování s malými dětmi. Pokud hledáte praktické a bezpečné řešení, zvažte židličky Pocket a Monti 2. Tyto židličky splňují veškeré požadavky na bezpečnost a pohodlí, a díky nim bude stolování s vašimi dětmi ještě radostnější.

Další články z blogu

Šťastné a bezpečné, aneb jak na vánoční přípravy s nejmenšími

Vánoční úklid, zdobení stromečku, pečení cukroví či chystání štědrovečerní večeře, i kdybychom chtěli nemůžeme mít oči všude, ale s malým prckem by to bylo tolik přínosné. Díky těmto tipům se můžete v klidu věnovat vánočním přípravám a vaše ratolest bude v bezpečí od všech nástrah v domácnosti. Překvapivě zábavné skříňky a šuplíky Malé děti jsou ultimátní dobrodruhové, žádná skříňka […]

Najděte ten pravý dárek: Inspirace z Ježíškovy dílny

Přichází čas Vánoc a s ním i vybírání vánočních dárků pro vaše nejmenší. Pokud hledáte hračky, které jsou nejen zábavné, ale také podporují rozvoj dítěte, pak naše kolekce dřevěných hraček je tou pravou volbou. Představujeme vám seznam hraček, které rozjasní oči každého dítěte. Dřevěná pirátská loď Dřevěná pirátská loď od ZOPA je ideálním dárkem pro […]

Kočárek, který roste s dítětem: Jak udělat správný výběr

Když se stáváme rodiči, jeden z prvních a nejdůležitějších nákupů, který přichází na řadu, je kočárek pro naše budoucí malé členy rodiny. Výběr správného kočárku může být závažným úkolem, protože chceme, aby byl bezpečný, pohodlný a plně vyhovoval potřebám našeho dítěte. Jedním z kočárků, které stojí za zvážení, je Move Cross 2, ale pojďme se […]

Produkty

Kategórie

Stránky

Blog