Blog Kojenec Co nesmí chybět ve výbavičce pro novorozené miminko

Co nesmí chybět ve výbavičce pro novorozené miminko

October 11, 2024

Příchod nového člena rodiny je plný radosti a očekávání, který navždy změní váš svět. Přestože tyto chvíle jsou samy o sobě jedinečné, dobře připravené prostředí s pečlivě zvolenou výbavičkou pro novorozené miminko vám může výrazně ulehčit první týdny a měsíce rodičovství. Objevte naše produkty z pečující řady, vytvořené s ohledem na jedinečné potřeby těch nejmenších. 

 

Odsávačka mléka 

Odsávačka mateřského mléka je skvělou volbou pro chvíle, kdy chcete svému miminku zajistit to nejlepší, ale nemůžete zrovna kojit. Oceníte ji také v situacích, kdy po kojení zůstává nadbytek mléka – odsátím zbytků předejdete zánětům a diskomfortu. Pravidelná stimulace prsou navíc podporuje tvorbu mléka, což je obzvlášť důležité v prvních dnech po porodu a během růstových spurtů, kdy miminko vyžaduje častější kojení.

Trojfázová elektrická odsávačka mléka Noma nabízí pohodlí a efektivitu díky třem fázím sání: stimulaci, samotné sání a jemné odsátí. Její 9 úrovní intenzity sání umožňuje individuální nastavení podle vašich potřeb. Odsávačku lze použít jak při síťovém napájení, tak i s vestavěnou baterií kdekoliv, kde není elektřina, je tak ideální pro každodenní použití doma i na cestách.

 

Dětský teploměr

Nemoci se občas nevyhnou ani těm nejmenším, a proto je důležité mít po ruce spolehlivého pomocníka pro rychlou a přesnou kontrolu teploty. Náš dětský teploměr s roztomilými zvířátkovými motivy nejenže měří teplotu s přesností na 0,1 °C během pouhých 30 sekund, ale díky veselému designu si ho vaše děťátko snadno oblíbí. Měření teploty se tak stane méně stresujícím a příjemnějším. Teploměr je navíc voděodolný a jeho pružná silikonová špička zajišťuje pohodlné a bezpečné použití. Ať už měříte teplotu v ústech, podpaží nebo v zadečku, náš teploměr je vhodný pro děti každého věku.

 

Dětská váha

První měsíce života jsou plné velkých změn, a jednou z nich je rychlý růst vašeho miminka. Když chcete mít jistotu, že se vyvíjí správně, pravidelné vážení je mnohdy nezbytné. Naše dětská váha přináší rychlé a přesné výsledky s praktickou funkcí paměti, která umožní sledovat vývoj hmotnosti vašeho miminka v čase. Ergonomický tvar zaručuje bezpečné vážení i v okamžicích, kdy je děťátko neklidné. Čtyři vysoce přesné tenzometrické senzory garantují naprostou přesnost při každém měření a díky technologii měření na tři desetinná místa máte dokonalý přehled o každém gramu, který miminko přibere nebo ztratí, což je zásadní pro sledování jeho zdravého růstu. 

 

Dětská vanička

Koupání není jen nezbytnou rutinou, ale také klidnou chvilkou, která uzavírá den plný nových zážitků a přispívá ke zklidnění před spánkem. Ale co když bojujete s nedostatkem místa a klasickou vaničku nemáte kam uložit? Řešením může být naše dětská skládací vanička Aquatico.  Skládací konstrukce zajišťuje snadnou přenosnost, což oceníte zejména v menších prostorech nebo při cestování. Ačkoliv ve složeném stavu zabere minimum místa, po rozložení se promění v plnohodnotnou vaničku, která nabízí veškerý komfort a bezpečí pro koupání vašeho miminka. Vanička je vybavena protiskluzovými prvky, které zaručí, že vaše děťátko bude během koupání v bezpečí, zatímco termosenzitivní špunt sleduje teplotu vody, aby byla vždy ideální pro jeho jemnou a citlivou pokožku. Díky těmto prvkům se koupání promění v bezstarostný a příjemný zážitek pro vás i vaše miminko.

Lehačka pro miminko

Když potřebujete mít na chvilku volné ruce, je lehačka Siesta tou nejlepší volbou. Umožňuje mít vaše miminko neustále na očích, aniž byste museli složitě přesouvat postýlku do jiné místnosti. Houpavý pohyb, uklidňující melodie a příjemné vibrace se postarají o dokonalý odpočinek pro nejmenšího člena rodiny. Moderní design lehátka se hodí do každé domácnosti a dokáže být nejen místem pro odpočinek, ale i zábavy díky hrazdě na hračky, která stimuluje smysly miminka. Kromě toho je lehačka Siesta snadno přenosná – dá se jednoduše složit na kompaktní rozměry. To ji činí dokonalým společníkem na cesty, ať už se chystáte navštívit příbuzné, nebo strávit víkend na chalupě.

 

S naší vybranou výbavičkou si můžete být jisti, že svému miminku dopřejete jen to nejlepší – kvalitu, bezpečí a maximální pohodlí. Produkty Zopa vám usnadní každý krok rodičovství a přinese vám i vašemu miminku pocit jistoty a klidu.

 

Další články z blogu

Praktičtí pomocníci pro klidné usínání a ty nejsladší sny

Spánek je pro děti nesmírně důležitý nejen pro jejich zdravý růst, ale i pro správný vývoj, přičemž zásadní roli hraje vhodné prostředí. Jak ale vytvořit prostor, který je doslova stvořený pro klidný spánek? V Zopě dobře víme, že kvalitní spánek je základem pohody a dobré nálady po celý den. Pojďme se podívat na to, jak […]

Sluneční clona na kočárek: Ideální ochrana pro vaše dítě během letních procházek

Letní počasí přináší hlavně dlouhé radostné procházky s kočárkem venku na čerstvém vzduchu. Avšak s příchodem horkých dnů je nezbytné dbát na ochranu těch nejmenších. Vysoké teploty mohou být pro malé děti velmi náročné a představují riziko přehřátí. Řešením může být naše sluneční clona na kočárek, která pomáhá chránit vaše dítě před přímým slunečním zářením […]

Proměňte každodenní koupací rutinu v příjemný rituál se skládací vaničkou Aquatico

Mezi základní výbavou pro miminko patří bezesporu i vanička. Ale co když bojujete s nedostatkem místa a klasickou vaničku nemáte kam uložit? Řešením může být naše oblíbená skládací vanička Aquatico, kterou si okamžitě zamilujete.   Od prvního použití se stane nenahraditelným pomocníkem pro koupání. Spojuje praktičnost, bezpečnost a komfort, což povyšuje každé koupání na zcela […]

Products

Categories

Pages

Blog