Blog Aktuality Nová jídelní židlička Clipp&Clapp: Praktický pomocník, který roste společně s vaším dítětem

Nová jídelní židlička Clipp&Clapp: Praktický pomocník, který roste společně s vaším dítětem

máj 20, 2024

Náš nejnovější přírůstek v podobě rostoucí jídelní židličky Clipp&Clapp s minimalistickým designem a promyšlenou funkcionalitou si jednoduše zamilujete! Podívejte se s námi, čím vším zaujme i jaké vychytávky nabízí.

Víte, že jídelní stůl se označuje za srdcem domova? Je to místo, u kterého rodina tráví ve všedních dnech nejvíce času pohromadě. Dětská jídelní židlička není jen praktickým pomocníkem při podávání jídla, dítěti nabízí především dokonalý přehled nad vším, co se kolem něj děje a také možnost být součástí pohodových chvil při rodinném stolování a jiných aktivit u stolu. 

Nenahraditelný pomocník, který roste spolu s dítětem…

Rostoucí židlička Clipp&Clapp je navržena s možností nastavení sedátka i podnožky, což umožňuje rodičům jednoduše nastavit výšku židličky podle potřeb dítěte. Díky tomu je židlička vhodná od 6 měsíců, kdy dítě začíná s prvními příkrmy a zvládne samostatný sed.

Výška sedátka se dá lehce nastavovat, navíc rychle a prakticky bez potřeby nářadí. Malý strávník tak může být v okamžiku v úrovni stolu společně s rodiči. To mu umožňuje pozorovat ostatní členy rodiny a budovat si zdravé stravovací návyky. Součástí židličky je i odnímatelný a snadno omyvatelný pultík. Dítě si tak může vychutnávat jídlo u stolu i mimo něj.

Pro maximální komfort během jídla či jiných aktivit u stolu je součástí židličky měkké polstrování. V případě nehody se snadno sundávají a lze je vyprat v pračce 30 °C.

…a vydrží až do jeho dospělosti!

Nosnost židličky byla testována až na 110 kg, proto bude s dítětem ve všech fázích jeho života — od prvního jídla, pozorování rodičů při vaření a jiných každodenních činnostech, sledování pohádek, malování obrázků a tvoření prvních uměleckých děl, přes psaní prvního úkolu u vlastního stolu v dětském pokoji až po náročné zkouškové období na vysoké škole. Po celou tuto dobu poskytuje ergonomickou podporu, která je velmi důležitá pro správný vývoj páteře a zad. 

Jednoduché složení a rozložení

Jednou z dalších předností Clipp&Clapp je jednoduché složení i rozložení, jedná se tak o jednu z mála dřevěných židliček na trhu, které tuto možnost mají. Jak již název napovídá, jednoduchým pohybem se nohy židličky složí směrem k sobě a židlička se tak stává velmi kompaktní. Ať už tedy bojujete s každým volným místem nebo židličku často přenášíte, tuto praktickou vychytávku zajisté oceníte.

Na bezpečí nám záleží

Při výrobě byl kladen důraz na maximální bezpečnost, proto je židlička Clipp&Clapp vyrobena z kvalitního bukového dřeva, bez ostrých rohů nebo jiných vyčnívajících prvků, o které by se mohlo dítě poranit. Samozřejmostí je i použití netoxických barev a splnění přísných bezpečnostních norem.

Pro malé neposedy je k dispozici 5bodový bezpečnostní pás, který obepne tělo a dítě je tak chráněno před případným pádem. Pro ještě zvýšenou stabilitu jsou nohy židličky zaopatřeny protiskluzovou úpravou.

Kromě příznivé ceny a praktických funkcí zaujme Clipp&Clapp i svým moderním designem, který skvěle zapadne do každé domácnosti.

K dostání je ve 4 barevných provedeních – Black, Grey, White a Nature&White.

Která bude ta vaše?

 

Další články z blogu

Move Cross 3: Nová generace kočárku usnadňující každodenní život

Naše produkty se snažíme neustále vylepšovat, aby vám co nejlépe posloužily a usnadnily váš každodenní život, který nabývá s malým miminkem úplně jiný rozměr. S hrdostí vám proto představujeme novou generaci našeho nejoblíbenějšího kočárku Move Cross, který se dočkal svého 3. pokračování. Věříme, že svými inovativními chytrými funkcemi si získá i vás. Připravte se, bude […]

Komfort malého pasážera na cestách za dobrodružstvím

Pro každého rodiče je kočárek nebo autosedačka nezbytným pomocníkem při každodenních cestách. Aby byla jízda co nejpohodlnější pro dítě, stávají se vložky a podložky stále oblíbenějším praktickým doplňkem, který má řadu výhod. Jaké jsou klíčové vlastnosti podložek do kočárku? Univerzální použití – Pasují do většiny kočárků, což z nich činí ideální volbu pro každodenní dobrodružství. […]

Nová eko kolekce: Pure Essential

ZOPA představuje novou kolekci PURE ESSENTIAL. Jedná se o nové barvy a materiály použité při výrobě oblíbených produktů. Jejich domov. Naše plasty v oceánu Naše oceány, domov rozmanité fauny a flóry, čelí výzvě v podobě plastového znečištění. Slova „plasty v oceánu“ vyvolávají obavy, ale také nás motivují k hledání řešení. Když se plasty dostanou do […]

Produkty

Kategórie

Stránky

Blog