Blog Batoľa Najděte ten pravý dárek: Inspirace z Ježíškovy dílny

Najděte ten pravý dárek: Inspirace z Ježíškovy dílny

november 16, 2023

Přichází čas Vánoc a s ním i vybírání vánočních dárků pro vaše nejmenší. Pokud hledáte hračky, které jsou nejen zábavné, ale také podporují rozvoj dítěte, pak naše kolekce dřevěných hraček je tou pravou volbou. Představujeme vám seznam hraček, které rozjasní oči každého dítěte.

Dřevěná pirátská loď

Dřevěná pirátská loď od ZOPA je ideálním dárkem pro malé dobrodruhy. S bohatými detaily a netoxickými barvami, tato loď nabízí hodiny kreativní zábavy a rozvoje motoriky.

Dřevěná přenosná aktivity farma

Tato praktická dřevěná farma s otevíracími dveřmi a figurkami zvířátek podporuje představivost a koordinaci, a je ideální pro malé milovníky venkova.

Dřevěný ponk

Pro malé kutily je tento dřevěný ponk od ZOPA skvělou volbou. Nabízí prostor pro tvůrčí práci a rozvoj motorických dovedností.

Dřevěný set kostky (100 ks)

100 ks dřevěných kostek různých tvarů a barev poskytují neomezené možnosti pro stavění a učení, rozvíjející jemnou motoriku a prostorové vnímání.

Dřevěný set pizzerie

Ideální pro malé šéfkuchaře, tento set nabízí 34 dílů pro kreativní hru a učení o vaření, rozvíjející základy matematiky a představivosti.

Dřevěná Montessori kostka

Každá strana této kostky představuje jiný obchod a unikátní zámek, což je skvělé pro rozvoj logického myšlení a prostorové orientace.

Dřevěná aktivity raketa

Pro malé astronauty je tato dřevěná vesmírná raketa s Montessori prvky ideální pro rozvoj motoriky a koordinace, a přináší vesmírné dobrodružství přímo do dětského pokojíčku.

Dřevěný kávovar

Pro budoucí milovníky kávy, tento dřevěný kávovar s otáčecími tlačítky a realistickými doplňky je skvělým způsobem, jak naučit děti základy přípravy kávy.

Dřevěné aktivity chodítko kuchyňka

Chodítko ve tvaru kuchyňky je dokonalým pomocníkem pro první krůčky vašeho dítěte, a když se dítě od chození unaví, promění se chodítko v interaktivní hračku– s plotýnkou, pánvičkou, dřevěným jídlem a počítacími kroužky. Skvěle rozvíjí fantazii i motorické dovednosti.

Silikonové dřevěné kousátko Koala

Kousátko Koala z potravinářského silikonu a s dřevěným základem je ideální pro zmírnění nepříjemných pocitů při prořezávání zoubků a pro příjemnou masáž dásní. Jeho ergonomický tvar umožňuje snadný úchop a různé textury jemně masírují citlivé dásně miminek.

Vánoce jsou ideální příležitostí k darování něčeho speciálního, co podporuje rozvoj a kreativitu vašeho dítěte. Naše pečlivě vybrané dřevěné hračky nejenže nabízejí hodiny zábavy, ale také pomáhají v rozvoji motoriky, logického myšlení a představivosti. Vyberte tento rok vzdělávací hračky jako vánoční dárek a sledujte, jak vaše děti rozvíjejí své dovednosti při hře. Přejeme vám a vašim dětem radostné a hraním naplněné Vánoce!

Další články z blogu

Šťastné a bezpečné, aneb jak na vánoční přípravy s nejmenšími

Vánoční úklid, zdobení stromečku, pečení cukroví či chystání štědrovečerní večeře, i kdybychom chtěli nemůžeme mít oči všude, ale s malým prckem by to bylo tolik přínosné. Díky těmto tipům se můžete v klidu věnovat vánočním přípravám a vaše ratolest bude v bezpečí od všech nástrah v domácnosti. Překvapivě zábavné skříňky a šuplíky Malé děti jsou ultimátní dobrodruhové, žádná skříňka […]

Dětské jídelní židličky: Klíč k pohodlnému stolování

Stolování s malými dětmi může být výzvou, ale s dobrými nástroji a strategiemi se může stát příjemným rodinným rituálem. Zde je několik užitečných rad, jak zvládnout toto období s lehkostí. Pokud hledáte vhodnou dětskou jídelní židličku, uvítáte dvě vynikající volby: Pocket a Monti 2. Obojí nabízí praktické vlastnosti, které mohou zlepšit stolování vašich dětí. Židlička Pocket: […]

Kočárek, který roste s dítětem: Jak udělat správný výběr

Když se stáváme rodiči, jeden z prvních a nejdůležitějších nákupů, který přichází na řadu, je kočárek pro naše budoucí malé členy rodiny. Výběr správného kočárku může být závažným úkolem, protože chceme, aby byl bezpečný, pohodlný a plně vyhovoval potřebám našeho dítěte. Jedním z kočárků, které stojí za zvážení, je Move Cross 2, ale pojďme se […]

Produkty

Kategórie

Stránky

Blog